?Задати питання

Головна - Новини

Новини

Новий розкішний спа-центр в Винниках Львівської області “SPA Emily Wellness&SPA”

31.01.2024

Ми раді поділитися з вами новиною про захоплюючий об'єкт Emily Wellness&SPA, що з'явився у прекрасному місті Винники Львівської області. Цей розкішний спа-центр запрошує гостей на незабутній відпочинок і релаксацію.

Детальніше

Шановні друзі і партнери компанії Літокол!З Новим Роком та Різдвом Христовим вас!

22.12.2023

З Новим Роком та Різдвом Христовим вас! Нехай кожен момент святкових днів приносить вам радість, затишок і нові надбання!

Детальніше

Litokol представляє інноваційну розділювальну мембрану – Litotex Extreme

16.11.2023

Сьогодні ми гордо анонсуємо випуск своєї нової розділювальної мембрани - Litotex Extreme. Litotex Extreme - це високоякісна мембрана, спеціально розроблена для професіоналів будівельної галузі. Вона поєднує в собі передові технології та високий рівень ефективності, забезпечуючи бездоганну якість у будь-якому будівельному процесі.

Детальніше

Гарячі новинки Raimondi 2023 для сучасних фахівців в одній брошурі

28.09.2023

Ми маємо величезну радість представити нову брошуру від Raimondi, яка просто обов'язкова для всіх професіоналів у сфері плитки та плиточного монтажу.

Детальніше

Шановні клиєнти найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

24.12.2022

Найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай ці традиційно світлі, добрі для нашого народу свята, украінські сім’ї зустрінуть у радісній, доброзичливій, теплій атмосфері.

Детальніше

Зустрічайте ЧОРНА П’ЯТНИЦЯ у Litokol лише 25-28 листопада

23.11.2022

Шантані клієнти! Запрошуємо Вас до участі у традиційній акції ЧОРНА П'ЯТНИЦЯ! 25-28 листопада ми надаємо Вам додаткову знижку 10% на всю нашу продукцію!

Детальніше

З 26 по 30 вересня у місті Болонья проходила виставка Cersaie 2022

14.10.2022

З 26 по 30 вересня у місті Болонья проходила 39-та міжнародна виставка Cersaie 2022 Це стало нагодою для Litokol представити лінійку декоративних смол Spaziocontinuo - безперервні рішення для внутрішніх підлог і стін. Чимало архітекторів, дизайнерів інтер’єрів, ремісничих ательє та комунікаційних агентств відвідали стенд Litokol та високо оцінили наші декоративні рішення.

Детальніше

Нові високоефективні цементні клеї LITORAPID K90 та RAPIDFLEX K91

18.07.2022

У розділі " Цементні клеї" з'явилися аж дві новинки! LITORAPID K90-високоефективний цементний клей, швидкого тужавлення, без вертикального сповзання, з подовженим відкритим часом для укладання керамічної плитки, керамограніту та природного каменю. Підходить для перекриття старих підлог та підлог з підігрівом. RAPIDFLEX K91-високоефективний еластичний цементний клей, швидкого тужавлення, без вертикального сповзання, з подовженим відкритим часом для укладання керамічної плитки, керамограніту та природного каменю. підходить для басейнів, перекриття старих покриттів та підлог з підігрівом.  Ці два  продукти з дуже низьким рівнем викидів летких органічних сполук.

Детальніше

Нова брошура “Defender EVO” добавка Starlike® EVO для захисту поверхні.

24.11.2021

У поганих хлопців дні пораховані: із добавкою Defender EVO, tarlike® EVO тепер захищений від усіх бактерій. Характеристики поверхонь із системою Starlike® EVO+Defender EVO дозволяють знизити як бактеріальне, так і вірусне навантаження до 99,9%.

Детальніше

Copyright © All right reserved. LITOKOL 2024

made in TRUE